Tömkörning

Tömkörde Astra igår ute på fältet. Hon var lite busig först, eller busig och busig - FJANTIG rättare sagt xD Det blåste väldigt mycket så hon skulle ju hålla på och skygga och greja. Men när hon började arbeta så lugnade hon ner sig och skötte sig sååå bra :D
Längesen det gick så bra och tömköra henne måste jag säga. Hon går i form lätt i skritt när man tömkör, traven är väl sådär, då blir hon oftast lite för spänd. Men efter några minuter så börjar det släppa och hon kommer framåt-neråt. Igår frustade hon jättemycket i traven i vänster varv när hon började slappna av, så söööt :) Fick massa beröm.

Måste komma ihåg att ta med morötter till stallet idag! :)

Bilder

Fotade Astra inne i stallet 11/9, har missat att lägga upp dom här dock :P Klantigt. Men här kommer några :)










Yays

Sitter här hemma och lyssnar på Metro Station (yay, så bra) och dricker min lite för varma O'boy (den stod lite för länge i micron och nu verkar det som att den vägrar sjunka i temperatur xD).
Känner mig mycket piggare nu, har ingen feber. Bara halsen som krånglar nu :P
Har iaf tänkt mig en tur till stallet senare. ÄNTLIGEN! :D Ska skritta ut en sväng med Astra också tänkte jag. Hon måste ju få röra på sig. Hoppas inte ryggen har börjat ömma massa igen när hon har stått över helgen. Fast tror Louise var ute en kort sväng igår med henne, skrev att hon fick det om hon hade möjlighet. Vore helnice om det var så :)

Tog precis en ny klunk av oboyen och ser man på - nu är den drickbar! Jippie!

Happy happy happy

Vet ni hur roligt det var att rida igår? Ååh, känslan var helt underbar! Längesen det kändes så här bra ^^
Stallet är verkligen något som får mig riktigt, riktigt lycklig. Även när Astra var som dåligast var jag glad över att bara få vara i stallet, pyssla med allt som har med hästen att göra. Så himla mysigt. Och avkopplande.

Iaf så red jag ju som sagt. Skrittade genom skogen som går bredvid ena sommarhagen och sen ut på fälten. Började känna lite på henne där i skritten och hon var så sammarbetsvillig <3 Duktig häst. Travade lite också och hon hade väärldens framåtbjudning hihi. Pigg och glad, kexchoklad eller nåt.
Kunde inte låta bli att testa några galoppfattning också. Hon fattade fint, men orkade inte så mycket. Men det är förståeligt. Jobbade dock med ryggen heela tiden :)

Idag är jag sjukling :( Jesper som har smittat mig. Dumma pojken <3 :P
Men ska trotsa min förkylning och skritta ut en liten sväng sen. Hästen behöver det. Hon börjar verkligen bli hur fin som helst i ryggen nu. Blir så glad när jag tänker på det. Hoppas VERKLIGEN det håller i sig nu :) Ska ta det lugnt och försiktigt :)


Bus-Astra från 20:e maj :P

Dåligt med uppdateringar

Det har varit dåligt med uppdateringar här i bloggen och det ber jag om ursäkt för (om det nu är någon som fortfarande läser min blogg, haha :P)
Men har fått jobb så jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Jobb och häst tar upp hela dagarna och kvällarna, det är bara på helgen jag har tid att sätta mig och koppla av vid datorn i stort sett.
Är dock ledig på måndag, finns inget jobb till mig då.

Idag skulle jag och Sandra ha tävlat på Skeppstuna men vi ställde in det. Astra blev inte riktigt så bra som jag hade hoppats + att hon tappade en sko förra veckan så vi missade några dagars träning.
Har bestämt mig för att börja om helt med henne, bara skritta i några veckor. Promenerade med henne igår och ska göra det idag också. På måndag ska jag rida ut en sväng tänkte jag. Den här gången ska hon bli bra! Vi var ju på god väg innan hon fick sin dumma hosta, då var hon hur fin som helst i ryggen. Men efter det så har hon blivit öm igen. Så, som sagt, dags att börja om från början :)

RSS 2.0