Ibland undrar man

Ibland undrar man hur hästarna tänker.
Astra hade sparkat mot Embla idag, och det var inga småsparkar heller :S Jag har aldrig sett Astra sparka mot en annan häst och verkar inte som att någon annan har gjort det heller förut.. inte förräns idag. Vet inte vad det handlade om? Kanske ranguppgörelse eller nåt?
Embla blev träffad på ena låret/rumpan, men verkade bara vara en liten touch som tur var.

Sen när jag skulle rida så var Astra helt knäpp. Skulle rida lilla skogsrundan som i normala fall tar ca 15 minuter. Vet inte hur lång tid det tog för oss? Men säkert minst en halvtimme. Shit, har aldrig varit med om att hon har betett sig som hon gjorde idag tidigare. Hon frös fast i marken hur många gånger som helst, gjorde nån jätteliten stegring och vände hemåt hela hela tiden. Sen fick jag henne framåt 3 meter, sen var det samma sak igen. Tur att man har tålamod alltså xD
Dessutom så fastnade hästsaten i nån kabel också när hon vägrade gå på grusvägen, (den låg gömd i högt gräs) så hon stod med ena bakbenet högt upp i luften och försökte sparka av sig den, men när det inte gick så blev det panikgalopp framåt. Som tur var så lossnade kabeln då)
När vi äntligen kom tillbaka till stallplanen, då sa jag "nej nu tar vi ett varv till" xD Fattar inte att jag orkade egentligen. Började inte så bra, hade knappt kommit förbi stallet innan hon började dansa igen. Men andra varvet gick mycket bättre än första :)
Vet inte om Astra är så van att ha sällskap med sig på uteritterna nu för tiden att hon tycker det är läskigt att gå ensam eller vad det är haha :P Men får väl börja rida lite ensam med henne. Jobbigt när hon ska hålla på sådär varje gång man vill ut en sväng men inte har något sällskap.

Kommentarer
Postat av: Klara

SV: Hahah, ja, hon tar i utav bara helvete typ :P men hon är nog... 165 typ, vi ska mäta henne imorrn :)

2009-08-17 @ 21:13:52
URL: http://klaraskrabater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0